Van kneus naar reus

Vóór de start van Verleideenvrouw.nl waren wij – de makers van deze site – ook niet succesvol in de liefde. Twee jonge mannen van 25 jaar, waarvan eentje al een aantal dates had laten mislukken en de ander nog nooit op date was geweest. Als psychologie studenten besloten we in de huid van de vrouw te kruipen. Wij vroegen ons af: waarom je het zo moeilijk om mooie vrouwen te versieren? Waarom klappen we dicht zodra we mooie meiden tegenkomen? Het resultaat van onze studie is de website Verleideenvrouw.nl. Inmiddels is een van ons gelukkig getrouwd met twee kinderen en heeft de ander een relatie met een voormalig model.

Vrouwen versieren: de start

Alle begin is moeilijk, en een goed begin is het halve werk. Twee uitdrukkingen die onmiskenbare waarheid bevatten. Wij hebben de start van vrouwen versieren namelijk ook als erg moeilijk ervaren. Ongetwijfeld zul je in het begin een paar keer onderuit gaan en wellicht bij een paar mooie vrouwen een blauwtje lopen. Dit is niet erg! Je 'oefent' op onbekende mooie meiden die je – mocht het misgaan – nooit meer hoeft te zien. Je oefent tot het vrouwen versieren wel goed gaat en een mooie vrouw met je op date gaat. Dit moment komt al sneller dan je denkt!

Vragen en advies

Heb je alle informatie op de website gelezen en de stappen uitgeprobeerd? Twijfel je nog, heb je vragen of wil je advies? Vul dan ons contactformulier in. Wij willen je graag ondersteunen bij het versieren van mooie meiden. Omdat we zelf ook ooit bij nul zijn begonnen!