Gezondheid

Misschien ben jij iemand die niet meer alleen wilt zijn. Je ziet je vrienden er altijd vandoor gaan met de mooiste vrouwen en nu wil jij dit ook een keer. Wat hierbij essentieel is, is een gezond lichaam. Een gezond lichaam bereik je door gezond te eten. Je wordt niet meer afgewezen wanneer je een afgetraind lichaam hebt. Vrouwen houden van spieren, het straalt namelijk mannelijkheid uit. Je weet zelf wel dat je aardiger en liefdevoller bent dan andere mannen, maar dit kunnen de vrouwen niet aan je lichaam zien. Je moet dus zorgen voor veel persoonlijke zorg.

Gezond eten

Voor een gezond lichaam moet je gezond eten. Gezond eten doe je door bijvoorbeeld veel groenten en fruit te eten. Twee stuks fruit per dag en 2 ons groente is hierbij minimaal. Verder is gevarieerd eten belangrijk net zoals het binnenkrijgen van gezond eten uit iedere schijf van vijf. Denk aan vis, vlees, vezels en koolhydraten. Eet alles met mate, te veel van iets is nooit goed!

Sporten

Essentieel voor een gezond lichaam en de daarbij behorende persoonlijke zorg is natuurlijk sporten. Van alleen gezond eten krijg je helaas geen gespierd lichaam en dat is wel wat vrouwen willen. Ga regelmatig naar de sportschool en doe daar krachttrainingen en conditietrainingen. Eventueel kun je voedingssupplementen zoals eiwitshakes innemen om een gezond lichaam te bevorderen.