Internetdaten

Veel vrouwen denken dat digitaal de enige manier is dat mannen kunnen communiceren met vrouwen. Een andere vorm van internetdaten of online daten is de sms of What's app.

Online daten via sms

Als je iedere sms met dezelfde saaie tekst begint( “Hoi hoe gaat het met jou?”), dan wordt een vrouw heel erg snel ontzettend nerveus. Dit komt omdat een vrouw dan automatisch elke keer hetzelfde standaard antwoord moet geven en zij niet weet hoe zij op een originele manier moet antwoorden. Haar antwoord zal dan telkens net zo saai zijn als jouw vraag. Een vrouw wil graag , ook met sms’en, een interessant en spannend gesprek met de man die zij leuk vindt. Zij wil graag de dingen vertellen die zij meemaakt en dat gaat zij echt niet doen als jij telkens alleen maar vraagt: “Hoe gaat het?”, “Wat ben je aan het doen?”. Deze manier van internetdaten blijft spannend!

Reageer tijdig

Wat vrouwen absoluut niet kunnen begrijpen, is dat wanneer zij antwoorden op een sms van een man, zij vaak uren of dagen moeten wachten op een reactie. Denk jij nu echt dat vrouwen dit opvatten als een soort spel waardoor zij nog meer geïnteresseerd in jou raken? Nee helemaal niet. Vrouwen denken heel anders.
Een vrouw denkt zeker niet dat jij ontzettend druk bent of dat je even geen tijd hebt om te reageren. Want waarom stuurt een man in eerste instantie dan de eerste sms? Zorg ervoor dat je vrijwel altijd direct antwoord op een sms van vrouw. Doe je dat niet, dan is de kans groot dat een vrouw dit opvat al een stuk desinteresse in haar. Online daten heeft veel veranderd aan daten en we zullen ons aan deze regels moeten houden.

Artikelen

Internetdaten voor mannen

Niet alle mannen krijgen wat zij verwachten wanneer zij gaan internetdaten. Veel mannen krijgen weinig of geen reacties op hun geplaatste oproepen. Dit terwijl de meeste toch veel werk steken in het maken van een uitgebreid profiel op de verschillende websites en het reageren op advertenties van voor hen interessante vrouwen. Een deel van de man

Lees meer...

Tips online daten

Internetdaten is een populair middel om online succes te boeken bij vrouwen, mits je dat met zelfvertrouwen en respect doet. In dit artikel geven we een aantal tips over online daten die ervoor zorgen dat jij succesvol wordt met daten via internet.

(1) Zelfvertrouwen

Om te kunnen internetdaten heb je een online profiel nodi

Lees meer...