Signalen

Soms is het voor mannen heel erg lastig om de subtiele signalen van vrouwen op te merken. Tijdens het vrouwen versieren is het heel erg belangrijk voor een man dat hij deze signalen juiste wel opmerkt. Vrouwen zijn anders dan mannen. Vrouwen zijn veel meer van de lichaamstaal, terwijl mannen veel van zijn van woorden. Een voorbeeld van de lichaamstaal van een vrouw; “Heb jij misschien een vuurtje voor me ?” , terwijl ze eigenlijk bedoelt is dat ze jou beter wil leren kennen. Of in andere woorden: “Je bent echt een lekker ding”.

Welke signalen van de vrouw?

Het maken van oogcontact bij het vrouwen versieren is echt heel belangrijk in de wereld van het daten. Als je een vrouw in de ogen aankijkt zegt dat vaak al heel veel. Luister verder goed naar wat ze zegt. Onderstaande signalen van de vrouw zeggen ook veel:

  • De pupillen van een vrouw;
  • Ze laat iets meer van haar lichaam zien;
  • Ze bijt op haar onderlip;
  • Ze knippert veel met haar ogen.

Geen signalen?

Als een vrouw zich niet tot jou aangetrokken voelt, is totaal niet jouw fout. Jij vindt toch ook niet elke vrouw op deze wereld een ontzettend lekker wijf? Er moet er sterke connectie van twee kanten zijn. Er die is er eenmaal niet altijd. Neem het niet als een persoonlijke belediging als een vrouw geen interesse in jou toont. Zoals een gezonde Nederlandse man zal zeggen: “Er zwemmen meer vissen in de zee”. Er zijn echt wel vrouwen op deze wereld die jou wel leuk vinden.

Artikelen

Wat willen vrouwen?

Dit is een van de belangrijkste vragen op het gebied van vrouwen versieren. Welke dingen in een man trekken vrouwen het meeste aan? Uit ons onderzoek is gebleken dat een vrouw een man zoekt die beschikt over de volgende eigenschappen: seksuele loyaliteit, persoonlijke hygiëne, betrouwbaarheid, emotionele ondersteuning, oprechtheid, sociale

Lees meer...

Gespreksonderwerpen

Eindelijk heb je een eerste date met de vrouw waar jij helemaal gek van bent. Hoe sneller de dag dichter bij komt, hoe meer de man gaat denken; “Waar moet ik over praten tijdens onze date?”. Veel mannen maken zich enorm druk over de gespreksonderwerpen met vrouwen tijdens een date. Als je voor of tijdens de date gaat nadenken over wa

Lees meer...