Waar begin je?

Bijna iedere vrouw wordt wekelijks versierd. Hoe zorg jij ervoor dat jij de gelukkige wordt? Iedere vrouw kan beamen dat zij regelmatig versierd wordt door mannen. Maar de meeste versiertips voor mannen zijn zo raar en afschuwelijk dat vrouwen vaak zo snel mogelijk weer bij een man weg willen lopen.Vrouwen willen graag versierd worden, maar wel op de juiste manier. Anders wordt het voor een vrouw echt een kwelling. Het aanspreken en benaderen van vrouwen is voor mannen heel erg moeilijk en gaat daarom ook vaak helemaal verkeerd. Dit artikel is een soort gids voor het vrouwen versieren.

Complimenteren

Vrouwen worden ontzettend vaak gecomplimenteerd. Voor mannen is het soms heel erg moeilijk om het juiste compliment te maken. Opmerkingen/complimenten als: “Wat ben jij lekker zeg” of “Wat zie jij er geil uit” horen vrouwen liever in de slaapkamer dan in de kroeg. Voor vrouwen komt dat over alsof een man, die zij voor het eerst ontmoeten, direct zegt “Ik wil seks met jou”. Ook al wil je dat als man natuurlijk wel, toch moet je dat wel wat tactvoller brengen. Je zult versteld staan van het resultaat als je tegen een vrouw zegt “Wat zie je er mooi uit zeg” of “Wat heb jij een mooie glimlach zeg”.

Begin makkelijk

Mannen die op een aparte en creatieve manier proberen om een vrouw te versieren, komen vaak over als raar en soms wel wat agressief. Het enige wat je hoeft te doen is, bijv. in een kroeg, naast haar te gaan zitten aan de bar en haar te vragen wat ze drinkt. Voor een vrouw is dit al een teken dat jij interesse in haar hebt. Op de andere pagina's van deze website vind je meer versiertips voor mannen.