Voor het versieren

Net zoals bij een belangrijke presentatie moet je voor een avondje uit ook goede voorbereidingen treffen. Je gaat immers op stap om een vrouw te zoeken en hiervoor moet je je klaarmaken. De voorbereidingen die je moet treffen zijn zowel fysiek als mentaal. Zorg ervoor dat je stevig in je schoenen staat. Zoals je weet is een vrouw vinden niet makkelijk en een goede voorbereiding is daarom cruciaal. Voordat je begint met vrouwen verleiden zijn een aantal voorbereidingen essentieel:

Mentale voorbereidingen

Één van de meest belangrijke mentale voorbereidingen heeft betrekking op je zelfvertrouwen. Zelfvertrouwen is het tegenovergestelde van angst. Om meer zelfvertrouwen te krijgen zul je je angsten moeten achterhalen en ze elimineren. Als je er regelmatig mee in contact wordt gebracht zullen veel van je angsten verdwijnen en zul je sneller een vrouw vinden. Iemand die zich niet waardevol voelt zal weinig zelfvertrouwen hebben. Heb je bijvoorbeeld financiële problemen of een baan waarvoor je je schaamt? Probeer hier iets aan te veranderen.

Fysieke voorbereidingen

Ook fysieke en lichamelijke aspecten hebben invloed op je succesfactor wat betreft vrouwen verleiden. Een vrouw zoeken is niet makkelijk wanneer je overgewicht hebt. Ook wanneer je jezelf onaantrekkelijk vindt zul je weinig scoren. Dit is echter simpel op te lossen: neem eens een ander kapsel of draag andere, moderne kleding. Niet alle fysieke voorbereidingen om een vrouw te vinden zijn even gemakkelijk. Sommige obstakels vergen slechts een simpele aanpassing terwijl andere een verandering van levensstijl eisen. Hoe veel heb jij ervoor over om succesvol vrouwen te verleiden?

Artikelen

Waar begin je?

Bijna iedere vrouw wordt wekelijks versierd. Hoe zorg jij ervoor dat jij de gelukkige wordt? Iedere vrouw kan beamen dat zij regelmatig versierd wordt door mannen. Maar de meeste versiertips voor mannen zijn zo raar en afschuwelijk dat vrouwen vaak zo snel mogelijk weer bij een man weg willen lopen.Vrouwen willen graag versierd worden, maar wel

Lees meer...

Regels van het daten

Een opmerking die we heel veel te horen krijg is dat dating erg veel lijkt op een soort van verkoop. In veel opzichten klopt dit wel aardig. De grootste gelijkenis tussen dating en verkopen is dat beide gebaseerd zijn op het “verkopen” aan de emoties en niet aan de logica. In de verkoop; klanten kopen iets vanwege emotionele redenen

Lees meer...