Internetdaten voor mannen

Niet alle mannen krijgen wat zij verwachten wanneer zij gaan internetdaten. Veel mannen krijgen weinig of geen reacties op hun geplaatste oproepen. Dit terwijl de meeste toch veel werk steken in het maken van een uitgebreid profiel op de verschillende websites en het reageren op advertenties van voor hen interessante vrouwen. Een deel van de mannen die actief beginnen met internetdaten stoppen daar heel snel meer mee. Het is zonde van hun tijd wanneer er geen reacties of successen komen. De teleurstelling is soms zo groot dat er geen nieuwe poging wordt gewaagd. Daten via internet kan wel: lees waar het mis gaat en hoe het wél moet.

Waarom loopt het internetdaten mis?

Veel mannen zijn actief bezig met online daten omdat het “aanbod” van vrouwen op deze sites ontzettend groot is. De kans dat de man totaal geen reacties zal krijgen schat hij daarom erg klein in. Omdat de man met dit idee van start gaat op het internet is het ontzettend frustrerend als blijkt dat het verschrikkelijk tegen kan vallen. Een man gaat er vanuit dat hij altijd wel een reactie kan verwachten. Wat is daar precies de oorzaak van? Tijdens het internetdaten zie je veel aantrekkelijke vrouwen. Deze vrouwen worden bestookt met e-mails en hebben vaak niet eens tijd om alle e-mails te beantwoorden. Vanuit een vrouwelijk standpunt van daten via internet is dit dus volkomen begrijpelijk.

Hoe kan daten via internet wél?

De vrouwen ontvangen e-mails die qua tekst en inhoud niet veel van elkaar verschillen. Mannen die reageren op advertenties hebben de neiging om vaak dezelfde e-mails naar meerdere vrouwen te sturen. Dat is een fout die wij in ons onderzoek achterhaald hebben. Mannen reageren vaak op dezelfde manier naar verschillende vrouwen, omdat zij na een hoop teleurstellingen geen succes meer verwachten. Vrouwen daarentegen zien die e-mails ook niet als interessant omdat zij inzien dat zij niet de enige zijn die zo’n e-mail krijgen. Het is dus daarom heel erg belangrijk dat je nadenkt over de tekst die je gaat schrijven in jouw bericht. Op die manier wordt online daten voor jou wel een succes!