Seks

Seks, ook wel neuken genoemd, is iets waar nog altijd een enorm taboe op ligt. Erover praten wordt vaak gemeden. En dat terwijl het voor heel veel mensen een dagelijkse bezigheid is. Waarom hebben mannen en vrouwen eigenlijk seks? Mannen en vrouwen hebben seks omdat ze daar plezier aan beleven ze of om zich voort te planten. Dat zijn toch echt wel de twee meest belangrijke redenen. In totaal kunnen er wel 500 redenen zijn. Die 500 redenen, elk ervan minstens door enkele mensen als een belangrijke reden aangeduid, kunnen voor het gemak even opgedeeld worden in vier categorieën.

Redenen voor seks

1) Fysieke redenen zoals mooie stralende ogen of een mooi sexy lichaam hebben, goed kunnen zoenen of het ultieme orgasme willen bereiken.
2) Doelgerichte redenen, zoals een relatie verwoesten, ook een minna(a)r(es) hebben, om extra geld te verdienen, om populair te zijn of voor een weddenschap met vrienden of vriendinnen.
3) Emotionele redenen: iemand bedanken voor een dienst, dieper communiceren, iemand uit de put halen of omdat iemand intelligent is.
4) Uit onzekerheid: het voelt als plicht, om mijn zelfvertrouwen op te krikken of om tijd door te brengen met een partner.

Seksuele aantrekking

Vrouwen, evengoed als mannen, hebben als belangrijkste reden seks omdat ze zich seksueel aangetrokken voelen tot hun (seks-)partner. De top-10 van mannen en vrouwen komt ook voor een groot deel overeen, al zit er wel een verschil in de volgorde. Een verrassende reden bij vrouwen is: vrouwen hebben ook seks om af te raken van hun hoofdpijn, in plaats van het hebben van hoofdpijn te gebruiken als reden om geen seks te hebben. Meer weten over seks en neuken? Lees dan bijvoorbeeld deze artikeltjen over seks & neuken:

Je gezondheid kan echt verbeterd worden met seks en neuken. Dat is iets om altijd in het achterhoofd te houden.

Artikelen

Vrouwelijkse seksfantasieen

Het idee van “make-up seks” is geen mythe. Een verhitte discussie met je vrouw geeft je vaak een neiging om je bloed te laten koken, en je hart pompen. En als jullie beiden eenmaal hebben kunnen uitrazen, als jullie niet ieder een andere kant op zijn gegaan, vertellen jullie elkaar precies hoe je er beiden over denkt. Er is niets bet

Lees meer...

Sekstips

Seks is wat wij mannen allemaal willen met de meest mooie en aantrekkelijke vrouwen. We weten echter ook dat een openingszin als 'he, zullen we neuken' bij geen enkele vrouw werkt. Er zijn een aantal punten waar je als man op moet letten wil je een avondje stappen afsluiten met een heerlijke vrijpartij met lekkere kamasutra sexstand

Lees meer...