Wordt een seksgod

Dit is eigenlijk wel de belangrijkste tip voor seks voor mannen, maar dan ook echt de belangrijkste! Uit vele onderzoeken blijkt dat vrouwen langer nodig hebben dan mannen om op te warmen. Mannen hebben om ontzettend opgewonden te worden geen tot weinig voorspel nodig. Vrouwen hebben juist meer en sterkere orgasmen als er eerst (lang) voorspel is geweest. Wanneer een vrouw goed opgewonden is, kan ze heel veel orgasmen achter elkaar krijgen. Een vrouw wordt dus langzaam aan steeds meer opgewonden tijdens het voorspel maar blijft vervolgens dan ook een hele tijd heel erg opgewonden. Mannen zijn meestal ineens opgewonden en na het orgasme zijn de meeste mannen ook meteen niet zo opgewonden meer.

Orale seks

Met de variatie van orale seks wordt bedoeld dat je de druk, de snelheid en de plaats van het stimuleren zo nu en dan verandert. Één van de bestbewaarde tips voor orale seks is dat je het lekkerste altijd overhoudt voor het laatst, zodat het verlangen naar het orgasme en de seks zelf dan al heel erg hoog is. Door te kijken hoe jouw partner zich beweegt en naar het gekreun en gehijg kun je vaak wel weten wat dat is. Het is dus het beste om eerst variatie erin te brengen, maar te eindigen met hetgeen wat zij/hij het lekkerst vindt.

Multitasking

Bij multitasking is het idee dat je verschillende plekken tegelijkertijd stimuleert. Vaak gebruiken mannen bijvoorbeeld enkel hun vingers of hun tong om een vrouw te stimuleren. Ze zouden beter dit allebei tegelijkertijd kunnen doen. Het beste is om ook nog om de hand die je dan overhoudt als man te gebruiken om onder de billen van de vrouw te leggen (als de vrouw dus op haar rug ligt) zodat je met je duim rondjes kunt maken over het gedeelte tussen de opening van de vagina en haar anus.