Wat willen vrouwen?

Dit is een van de belangrijkste vragen op het gebied van vrouwen versieren. Welke dingen in een man trekken vrouwen het meeste aan? Uit ons onderzoek is gebleken dat een vrouw een man zoekt die beschikt over de volgende eigenschappen: seksuele loyaliteit, persoonlijke hygiëne, betrouwbaarheid, emotionele ondersteuning, oprechtheid, sociale vaardigheid, zorgzaamheid, uiterlijke verzorging, loyaliteit in gezelschap, acceptatie, emotionele intelligentie, zelfkennis, ondersteuning carrière. Een man moet humor hebben, romantisch zijn, een emotionele klik hebben met een vrouw, aantrekkelijk zijn en goed gebouwd. Daarnaast moet een man geduldig zijn, vastberaden en een vrouw romantisch laten denken over hem.

Ik ben dit niet, wat nu?

Het mooie van bovenstaand verhaal is dat deze eigenschappen bij de meeste mannen ontbreken. Wat vrouwen willen is dus eigenlijk te veel gevraagd. Ze zijn nogal veeleisend. Mannen voelen zich vaak onzeker in de nabijheid van vrouwen waardoor ze slecht de bovenstaande punten kunnen uiten naar een vrouw. Om die onzekerheid en verlegenheid te kunnen overwinnen zal een man positiever over zichzelf moeten gaan denken. Op die manier kan een man die onzekerheid de baas worden en zeker en vastberaden in het leven staan. Het is eigenlijk heel erg gemakkelijk om die onzekerheid te overwinnen, alleen moet je er wel voor open staan. Je moet overtuigd zijn van jezelf, hoe jij in het leven staat en wat mensen van jou kunnen verwachten. Wat vrouwen willen is een man die zeker is van zichzelf en met beide benen stevig in de wereld staat.

Onderbewustzijn

Dit alles betekent dat je in je onderbewustzijn ervoor moet zorgen dat je allereerst zeker wordt van jezelf. Jij bent die man die weet wat hij wil en dat straal je ook uit naar je omgeving. Natuurlijk denk je nu dat dit wel allemaal heel erg gemakkelijk gezegd is. Dat klopt helemaal, maar je zult die stap moeten zetten en wel nu. Anders zul jij nooit worden wat vrouwen willen.