Vrouwen versieren in de kroeg

In het café of discotheek zijn mannen er altijd op uit om vrouwen te versieren. Je zult wel gemerkt hebben dat een man vaak zonder succes weer naar huis gaat. Veel vrouwen worden niet alleen door jou aangesproken maar door heel veel andere “lotgenoten”. Waarom lukt het ons mannen niet om vrouwen te versieren in de kroeg? Een meisje versieren in de kroeg is nou eenmaal niet zo makkelijk als je in eerste instantie zou denken.

Wat je niet moet doen

Als eerste is het belangrijk dat je in het grote publiek zelfverzekerd overkomt. In een café is het vaak druk en zul je geen indruk maken op een vrouw als je zeer nerveus en onzeker overkomt. Zorg ervoor dat je zeker bent van jezelf en straal dit ook naar haar uit. Vaak gaat een man, als hij een kort gesprek met een aantrekkelijke vrouw heeft gehad, de hele avond bij haar of kort achter haar staan. Doe dit absoluut niet. Een vrouw wordt hier heel erg zenuwachtig en nerveus van.  Als het gesprek eenmaal op gang is, zorg er dan voor dat je niet heel erg dicht bij komt tijdens het gesprek. Dit kan overkomen als gretig en hebberig. Dit kunnen vrouwen absoluut niet waarderen. Praat luid en duidelijk zodat zij jou goed kan verstaan. Wil zij jou iets vertellen zal zij toch dichter bij moeten komen. Dit zorgt ervoor dat jij de leiding blijft houden tijdens het gesprek. Dit is hoe vrouwen versieren in de kroeg hoort te zijn.

Gesprekken om een meisje te versieren

Een ander onderwerp wat not none is, is tijdens een gesprek rare en niet relevante dingen zeggen. Veel mannen gaan er vanuit dat je in de kroeg ineens rare openingszinnen moet gebruiken of direct moet gaat informeren of er seks inzit. Dit is voor vrouwen de grootste afknapper die er bestaat. Zij wil graag een gesprek met jou voeren over de zaken die zij interessant vindt. Je kunt hierbij denken aan mode, relaties, muziek etc. Als je onderwerpen aansnijdt die zij interessant vindt, dan zul je direct haar aandacht krijgen. Zo kan ook jij vrouwen versieren in de kroeg.