Vrouwelijkse seksfantasieen

Het idee van “make-up seks” is geen mythe. Een verhitte discussie met je vrouw geeft je vaak een neiging om je bloed te laten koken, en je hart pompen. En als jullie beiden eenmaal hebben kunnen uitrazen, als jullie niet ieder een andere kant op zijn gegaan, vertellen jullie elkaar precies hoe je er beiden over denkt. Er is niets beters dan wat jij maar ook een vrouw heel graag doet, het omdraaien van de rollen door haar in je armen te nemen, haar hartstochtelijk te kussen en vervolgens seks met elkaar te hebben. Dat is het moment waarop vrouwen vaak enorm opgewonden raken en flink verlangen naar seks. Dit is een vrouwen fantasie waar ze niet graag voor uit komen.

Bij geluk

Net zoals woede en verdriet, kan extreme geluk ook een vrouw in de stemming voor geweldige seks brengen. Dus, als ze net haar diploma heeft, een geweldige nieuwe baan heeft gekregen, net ontdekt heeft dat ze zwanger is, of een andere vergelijkbare vreugdevolle gebeurtenis heeft net plaatsgevonden, is het tijd om al die positieve energie om te zetten in geweldige seks. Vrouwen en hun seksfantasie; ze lijken wel mannen!

Door stress

Stress is iets wat bij een vrouw kan haar libido enorm kan verhogen. Als jouw vrouw of vriendin de laatste tijd al wordt vergeleken met een kip zonder kop, is de kans groot dat ze heel dankbaar zal zijn als je haar verzachting voor haar spanning aanbiedt, natuurlijk in de vorm van seks. Dat geldt ook voor stress-gerelateerde hoofdpijn, een goede sekspartij kan bij vrouwen soms wonderen doen. Dat klopt, een lekkere vrijpartij tussen de lakens ontdoet een vrouw vaak helemaal van haar hoofdpijn. Zorg ervoor dat je haar vertelt dat wanneer ze de volgende keer weer zoveel stress heeft dat jij haar er graag vanaf helpt door middel van haar seks fantasie te vervullen.