Tips online daten

Internetdaten is een populair middel om online succes te boeken bij vrouwen, mits je dat met zelfvertrouwen en respect doet. In dit artikel geven we een aantal tips over online daten die ervoor zorgen dat jij succesvol wordt met daten via internet.

(1) Zelfvertrouwen

Om te kunnen internetdaten heb je een online profiel nodig. De eerste zin van je profiel is erg belangrijk voor de eerste indruk die vrouwen van jou krijgen. Daarom is het essentieel dat je deze zin pakkend en interessant maakt. Begin dus nooit met een zin als; “Ik vind het moeilijk om iets over mijzelf te vertellen”. Dit is voor vrouwen super onaantrekkelijk, omdat je aangeeft dat je niet weet wie of wat jezelf bent, kortom iemand met geen eigen kennis. Zorg ervoor dat de eerste zin een pakkende, grappige en uitdagende zin is. Dit trekt direct de aandacht van vrouwen en zij zullen daardoor sneller jouw complete profiel gaan lezen. Probeer een zin te bedenken die heel goed bij jou en je levenswijze past.

(2) Profielfoto

Het plaatsen van een profielfoto kan zorgen voor meer succes op het gebied van internetdaten. Dit is wel afhankelijk van welke soort foto je van jezelf plaatst. Hierbij is het totaal niet belangrijk of je een fotomodel bent of niet. Het plaatsen van een foto waarop je te zien bent met een bloot afgetraind bovenlichaam zal absoluut geen succes hebben. Het gaat er bij vrouwen vooral om hoe jouw uitstraling is op de foto. Het is belangrijk dat je goed gekleed, zelfverzekerd en vriendelijk overkomt. Het plaatje dat vrouwen zien moet overeenkomen met het profiel dat ze onder ogen krijgen. Wat vrouwen belangrijk vinden is dat een man goed gekleed is, glimlacht en uitstraling heeft. Nu volgen onze laatste twee tips over online daten.

(3) Inhoud profielpagina

Het eerste gedeelte van je tekst is van groot belang om de interesse van een vrouw te behouden. Een saai begin van een boek zorgt er immers ook voor dat je boek weglegt. Het is aan te raden om in de inleiding aan te geven dat je niet op zoekt bent naar enkel een fysiek aantrekkelijke vrouw. Je moet duidelijk maken welke eigenschappen van een vrouw jij graag ziet en waardeert. Daarmee onderscheid jij jezelf van alle andere mannen die overal “ja”op zeggen, ook al voldoet een vrouw niet aan zijn verwachtingen. Een vrouw ziet dan gelijk dat jij een vrouw kiest op basis van haar persoonlijkheid en niet om haar uiterlijk. Vrouwen voelen zich vaak gebruikt als ze alleen om hun uiterlijk interessant gevonden worden. Een aantrekkelijke man zal altijd kiezen voor een hoog kwalitatieve vrouw en wil daar graag zijn tijd aan besteden tijdens het internetdaten.

(4) Het eerste bericht

Een vrouw zal altijd alles van een man proberen te plaatsen. Bij iedere zin of tekst zal ze zich afvragen: “Waarom schrijft hij dit?”, “Wat bedoelt hij hiermee?”. Van essentieel belang is in het eerste bericht naar een vrouw te communiceren over aantrekkelijke kwaliteiten. We bedoelen hiermee niet het complimenteren van haar uiterlijk of het vertellen van een gedicht of saai verhaal. Bij veel mannen is zoiets het eerste bericht. Volg liever de volgende stappen: (1) stel een vraag over iets dat je opviel op haar profiel, (2) omschrijf welke kwaliteiten jij zoekt in een vrouw, (3) omschrijf duidelijk wie jij bent, en (4) probeer het bericht altijd luchtig af te sluiten.

Met deze online daten tips móet het daten via internet wel een groots succes worden!