Regels van het daten

Een opmerking die we heel veel te horen krijg is dat dating erg veel lijkt op een soort van verkoop. In veel opzichten klopt dit wel aardig. De grootste gelijkenis tussen dating en verkopen is dat beide gebaseerd zijn op het “verkopen” aan de emoties en niet aan de logica. In de verkoop; klanten kopen iets vanwege emotionele redenen om later hun aangekochte product te rechtvaardigen met pseudo “logica”. Ze kopen iets vanwege de waargenomen voordelen, niet vanwege de functies.

Tips eerste date

Houd deze informatie en date tips in gedachte wanneer je op een eerste date gaat. Vrouwen doen hetzelfde als ze verliefd worden op een man. Ze worden verliefd op een man en dan later pas hun beslissing op basis van bepaalde redenen. En als een relatie minder wordt, terwijl een vrouw nog steeds erg aangetrokken is tot een man, zal ze beginnen met het goed praten van de acties die een man doet, om te bewijzen dat hij nog niet zo slecht is. Je wilt op een eerste date een vrouw niet overtuigen om verliefd op jou te worden. In plaats daarvan, wil je haar verleiden om geïnteresseerd in jou te raken.

Vrouwen versieren

Op het moment dat je probeert een vrouw te overtuigen om jou aantrekkelijk te vinden, heb je de “verkoopmethode”van het dating al verloren. Probeer je te hard om vrouwen te versieren? Dat is niet goed. Met de date tips op deze site behoeden we jou voor beginnersfouten en zul je jouw eerste date altijd succesvol afronden.