Gespreksonderwerpen

Eindelijk heb je een eerste date met de vrouw waar jij helemaal gek van bent. Hoe sneller de dag dichter bij komt, hoe meer de man gaat denken; “Waar moet ik over praten tijdens onze date?”. Veel mannen maken zich enorm druk over de gespreksonderwerpen met vrouwen tijdens een date. Als je voor of tijdens de date gaat nadenken over wat je moet zeggen, ga je een gespannen sfeer maken die negatief uit kan pakken. Nu is het gewoon zo dat vrouwen communicatief beter onderlegd zijn dan mannen. Vrouwen onderling kunnen een gesprek voeren over allerlei zaken zonder dat er een stilte valt. Bij mannen wordt er vaak alleen het noodzakelijke gezegd. Praten met vrouwen is dus niet altijd even makkelijk.

Waarover praten met vrouwen?

Tijdens je date met jouw droomvrouw is het heel erg belangrijk dat je niet teveel over jezelf praat. Ga geen stoere verhalen ophangen over wat je allemaal wel niet bereikt hebt en hoe goed je wel niet bent. Daar zit een vrouw totaal niet op te wachten. Doe je dit wel dan kun je een verkeerde indruk bij een vrouw achterlaten die je waarschijnlijk niet meer goed kunt maken. Praten met vrouwen gaat om wie je echt bent. Dat is veel interessanter dan die stoere verhalen over wát je wel niet bent. Een vrouw wil graag een man die zelfverzekerd is, een duidelijke eigen mening heeft en interesse toont. Jij kunt dit alles uitstralen zonder dat je daar echt heel veel moeite voor hoeft te doen. Het is gewoon een kwestie van oefenen.

Gespreksonderwerpen met vrouwen

Wat zijn nou de gespreksonderwerpen tijdens een date? Heel simpel; de gespreksonderwerpen met vrouwen komen vanzelf als de date eenmaal voortduurt. Belangrijk is wel dat je het gesprek goed op gang krijgt. Begin over iets wat ze aanheeft of draagt. Hiermee laat je zien dat je interesse in haar toont. Vrouwen willen graag dat een man leiding neemt in het gesprek, oprechte interesse toont en haar veel aan het woord laat. Dat laatste heeft te maken met dat als een vrouw zich aangetrokken voelt tot een man, zij graag een bevestiging wil dat dit wederzijds is. Zij wil graag zoveel mogelijk over haarzelf vertellen, zeker als ze zich bij een man op haar gemak voelt. Een man die luistert en interesse toont is een aantrekkelijke man en een aantrekkelijke man is wat zij wil. Op deze manier kun je zorgen dat de date verloopt zoals jullie dat allebei graag willen. Je zorgt ervoor dat zij zich prettig en op haar gemak voelt. Is dit het geval dan kun je bijna overal over praten. Alleen snijdt nooit zelf het onderwerp seks aan!