Flirttips

De eerste aanzet tot interesse tonen door een vrouw gebeurt door de zogenaamde non-verbale signalen. Voor een man die in staat is deze signalen op de vangen, is dit het moment om daarop te reageren. Het merendeel van de mannen heeft echter niet de kunde om deze signalen op te vangen. In dit artikel zullen we een aantal vrouwelijke signalen gaan bespreken die je moet herkennen wil je succes boeken bij de vrouwen. Dit zijn onze flirttips.

Flirten met vrouwen

Allereerst zullen wij een aantal punten aankaarten die je tijdens het flirten met vrouwen moet vermijden. Wacht nooit af met actie ondernemen, zorg altijd dat jij de leiding neemt. Zorg ervoor dat altijd oogcontact houdt als je met haar praat. Zorg dat je niet teveel over jezelf gaat praten tijdens het gesprek. Zorg dat je geïnteresseerd bent in wat zij te vertellen heeft. Zenuwachtig en onzeker overkomen is absolutely not done. Dring jezelf absoluut niet op door haar aan te raken en laat haar zich comfortabel voelen in de situatie. Houd deze flirttips altijd in je achterhoofd bij de eerste flirt.

Non-verbale signalen

Nu gaan we dieper in op hoe jij de non-verbale signalen van een vrouw kunt herkennen. Lees deze flirt tips goed zodat jouw eerste kennismaking met jouw droomvrouw een succes wordt. De meest bekende non-verbale signalen van een vrouw:

 • In de kroeg of discotheek beweegt ze mee op de maat van de muziek;
 • Een vrouw gaat fluisteren met haar vriendinnen;
 • Ze heeft kort oogcontact waarbij ze een tikkeltje verlegen lacht;
 • Telkens geeft ze je een korte blik;
 • Ze checkt constant of haar kleding nog goed zit
 • Ze gaat spelen met dingen in haar hand of om haar heen

Extra flirttips

Op het moment dat jij in staat bent om deze signalen op te pikken is het tijd voor de volgende fase. Deze fase houdt in dat je contact met haar gaat zoeken voor een eerste ontmoeting. Je kunt haar ten dans vragen of iets te drinken aanbieden. Als het moment daar is dan is het tijd voor verdere communicatie. Het is belangrijk om haar te vleien en interesse te tonen in haar. Flirten met vrouwen is gewoon een spel, je zegt het omgekeerde van wat je bedoelt. Een aantal belangrijke zaken moet je in je achterhoofd houden:

 • Vrolijk gelaatsuitdrukking (lachen);
 • Straal zelfvertrouwen uit dat jij de man voor haar bent;
 • Vraag naar hobby’s, opleiding, werken kijk of je iets gemeenschappelijks hebt dat praat veel makkelijker;
 • Zorg dat je haar naam te weten komt en spreek haar tijdens het gesprek mee aan;
 • Geef haar jouw onverminderde volledige aandacht!

Nu je dit gelezen hebt, is het tijd om deze in praktijk te brengen. Ga jezelf deze week goed verdiepen in deze punten. Probeer eventueel te oefenen en ga aankomend weekend voor succes in flirten met vrouwen!